Blog

Ik geef jullie graag interessante tips & leuke weetjes rond juwelen en accessoires.

Zilver of goud? Welke kleur past best bij jou?

"Your jewellery introduces you before you even speak". Juwelen verklappen veel over je persoonlijkheid en je stijl, maar ga je voor zilver, goud of een combinatie? Twijfel je over wat er bij je past? De ondertoon van je huid speelt daar een grote rol bij. Heb je een koele ondertoon? Dan staat zilver je prachtig. Een warme ondertoon? Je staat geweldig met gouden juwelen. 

Lees meer »

Hoe onderhoud je best juwelen?

Je favoriete paar oorringen is helemaal verkleurd? Is de halsketting die je van je geliefde kreeg vervaagd?Er zijn enkele 'basis' regels rond het opbergen en onderhouden van je (fantasie) juwelen. Verkleuring en vervaging hangt natuurlijk ook af van het materiaal waaruit de juwelen zijn gemaakt.De kans op verkleuring bij bijvoorbeeld RVS is nihil. 

Lees meer »

De ideale oorbellen voor jouw gelaatsvorm

Een mooi paar oorbellen maken je outfit af! Het is net als de kers op de taart.Maar welke oorbellen passen nu het beste bij jouw gezichtsvorm? Er zijn zoveel verschillende gezichtsvormen en nóg veel meer verschillende soorten oorbellen. Om het je gemakkelijker te maken, vind je hier een overzicht van de verschillende gezichtsvormen en welk type oorbellen daar perfect bij passen!

Lees meer »