• Handgemaakte juwelen
  • Snelle verzending
  • Gratis levering vanaf €75

Macramé plantenhanger

Hang de mooie groenmakers in huis op aan een macramé plantenhanger. Het creëert hoogte in je interieur en geeft een speelse toets. Want waarom zou je planten alleen enkel neerzetten als je zo ook kan ophangen? Het geeft je ook extra mogelijkheden om groen in huis te halen. 

De regel van 3
Ken je de regel van 3 al in interieur? Interieurdesigners noemen de regel the rule of threes. Het houdt in dat oneven getallen (dat begint bij 3) mooier samen zijn dan even getallen. Je kan dus best een groepje vaasjes van 3 samen zetten dan bijvoorbeeld maar 2. Ook voor plantenhangers kies je best voor 1, 3, 6... 
Het is dan ook fijn als je voor 3 plantenhangers gaat dat de planten op verschillende hoogtes hangen zodat ze allemaal mooi te zien zijn en kunnen schitteren.
Ben je op zoek naar 3 plantenhangers om samen te hangen? Laat het me dan zeker weten, dan zorg ik ervoor dat het plekje van de bloempot op verschillende hoogtes zit.

Plantenhangers op bestelling

Ik maak op bestelling jouw eigen plantenhanger(s). Op zoek naar een bepaald kleurtje? Contacteer me vrijblijvend voor meer info. Hieronder vind je alvast enkele plantenhangers.