• Handgemaakte juwelen
 • Snelle verzending
 • Gratis levering vanaf €75

Over June

' Fijn je hier te ontmoeten op mijn webshop!
Nog fijner als ik je kan blij maken met mijn handgemaakte juwelen! Ben je naar iets specifiek op zoek? Voor een speciale gelegenheid? Contacteer me gerust, ik help je graag verder'

Hallo!

Benieuwd wie er achter 'June' zit? Wel dat ben ik dus, Sabine :-). 
Al van kinds af ben ik creatief bezig; tekenen, schilderen, boetseren met polymeer klei, ... Urenlang hield ik me er mee bezig.
Deze hobby's stonden even op een laag pitje tijdens de baby-peuter - en kleuterjaren van onze 2 kinderen. Nu ze al flinke jongens zijn,  werd het dus tijd om dit terug op te pikken.

Ik hou er van om de juiste juweeltjes uit te kiezen bij mijn outfits, dus waarom ze niet zelf maken? 
Het begon met een workshop te volgen omdat ik zo graag handgemaakte juwelen wou dragen met de feestdagen.
En er kwam een nieuwe hobby bij: juwelen maken!

Mooie unieke parels uitzoeken, leuke kleurencombinaties uitzoeken en toffe vormen maken;  I love it! 
Ondertussen heb ik al een héél uitgebreide collectie van zelfgemaakte juwelen en blijf ik inspiratie hebben voor nieuwe exemplaren. Ik wil ze dan ook graag delen met jullie!
En zo werd de webshop 'June' geboren.

Ik hoop dat ik jullie blij kan maken met mijn ontwerpen, dat ik jullie 'bijzonder en uniek' kan laten voelen bij het dragen van de juwelen!

Veel liefs,

- June -

" Dare to be unique and wear handmade jewellery."

Wat is er zo typerend aan June Handmade?

 • Natuurlijke materialen: edelstenen en natuurstenen
  Ik hou van mooie kralen die we in de natuur kunnen vinden. Er zijn heel wat mooie edelstenen denk maar aan aquamarijn, jasper, rookkwarts. Ik verwerk deze dan ook graag in de juwelen.
 • Unieke ontwerpen
  De juwelen van June Handmade worden met veel passie gemaakt en er zijn steeds maar enkele exemplaren per ontwerp, zo blijf ook jij uniek! 
 • Kwalitatief
  Ik ga steeds op zoek naar kwalitatieve materialen en kies daarom dan ook vaak voor RVS (roestvrij staal), de kans op verkleuring daarvan is nihil.